Cursuri Sharepoint

Dacă sunteți gata să invatati cum puteti folosi SharePoint pentru a permite organizației dvs. să stocheze fișiere și să colaboreze în moduri cat mai eficiente si fluente, sunteți in locul potrivit. Aceste cursuri vă pot ajuta să începeți rapid acest proces: de la explorarea produselor la formare profundă și certificare.

cursuri-sharepoint

Descarcati lista completa a cursurilor noastre download

Inscrie-te acum la unul din cursurile Sharepoint

Acest curs de cinci zile vă va oferi cunoștințele și abilitățile de a planifica și administra un mediu Microsoft SharePoint 2016.

Acest curs de cinci zile vă va învăța cum să planificați, configurați și gestionați funcțiile avansate într-un mediu SharePoint 2016.

Acest curs de patru zile oferă povestea completă a ownerului de site Sharepoint, de la început până la sfârșit, într-un mod captivant și practic, pentru a vă asigura că puteti dobandi încrederea necesara pentru a planifica și crea site-uri noi sau pentru a gestiona site-urile dvs. existente în SharePoint Online.

Acest curs ofera profesionistilor IT cunostinte despre administrarea SharePoint Online în Office 365, totodata explica și demonstreaza opțiunile de configurare pentru SharePoint Online.

Acest curs reprezinta o introducere in SharePoint 2019, destinată utilizatorilor finali care lucrează într-un mediu SharePoint 2019.

Call Now Button