Cursuri Java / Kotlin / Angular / Docker

Cursuri JAVA

In doar cateva zile iti poti insusi cunostintele necesare utilizarii celui mai versatil limbaj de programare, invatand astfel sa creezi aplicatii diverse (desktop si mobile), de la software de business pana la jocuri.

Cursuri Kotlin

Kotlin este un limbaj de programare concis si expresiv prin intermediul caruia pot fi evitate greselile comune de coding. Se integreaza usor in diverse aplicatii si are un grad f mare de interoperabilitate cu Java. In cadrul cursurilor noastre vei invata sa dezvolti aplicatii mobile folosind cele mai noi tehnici specifice acestui limbaj.

Cursuri Angular

Angular este numele unui platforme moderne ce va poate ajuta sa dezvoltati diverse aplicatii desktop si mobile, avand beneficiile reutilizarii codului folosit si scalabilitatii resurselor implicate. In cadrul cursurilor noastre veti invata sa creati aplicatii folosind Angular, testand totoata si una dintre caracteristicile principale ale platformei si anume aceea de creare de modele de date folosind RxJS, Immutable.js sau un alt push-model.

Cursuri Docker

Docker reprezinta un set de produse PaaS (platform as a service) care utilizează virtualizarea la nivel de sistem de operare pentru a livra software în pachete numite containere. Containerele sunt izolate unele de altele și împachetează propriul software, biblioteci și fișiere de configurare, Docker functionând ca o mașină virtuală însă cu overhead considerabil mai mic. În cadrul acestor cursuri veti invata cum puteti folosi Docker pentru a rula aplicații într-un mediu izolat de restul sistemului.

cursuri-Java-Kotlin-for-mobile-apps

Descarcati lista completa a cursurilor noastre download

Inscrie-te acum la unul din cursurile Java / Kotlin / Angular / Docker

Acest curs de cinci zile reprezinta o introducere în HTML5, CSS3 și JavaScript.

Acest curs de programare ofera participantilor cunostintele necesare dezvoltarii unei aplicatii mobile (iOS, Android) folosind limbajele Java sau Kotlin.

Acest curs de două zile se adresează programatorilor HTML / Javascript / CSS cu o experiență de cel puțin 6 luni, ajutându-i sa construiască aplicații folosind Angular 9.0

Acest curs de două zile este destinat programatorilor ce au ca sarcină automatizarea infrastructurii din jurul aplicației lor. Conține exemple practice despre cum vă puteți îmbunătăți aplicația folosind infrastructura Docker.

Call Now Button