Cursuri Programare

In cadrul acestor cursuri veti invata programare de la profesionisti IT cu foarte multa experienta practica in acest domeniu, traineri certificati, implicati permanent in proiecte de dezvoltare software de ultima ora. Laboratoarele practice din cadrul acestor cursuri sunt actualizate in permanenta tinand cont de dinamica permanenta a acestui domeniu. Veti invata HTML5, JavaScript, Node.js și React, Angular, Ember, MVC, C # și multe altele.

In cadrul acestor cursuri veti invata fundamentele programării și le veti aplica utilizand limbajul C, C++, veti invata programare orientata pe obiect folosind C Sharp si inclusiv JavaScript și tehnologii de front end. Continutul acestor cursuri a fost creat astfel incat pe parcursul acestora fiecare participant va lua parte la dezvoltarea unei aplicații complete, aplicație web folosind tehnologia ASP.net, una dintre cele mai cautate in acest moment.

cursuri-programare

In doar 3 zile invatati sa creati aplicatii mobile folosind Java sau Kotlin.

Invatati sa  dezvoltati aplicatii web pentru Windows, MAC sau Linux folosind  .NET sau.NET Core.

Descoperiti  cum puteti folosi un set complet de instrumente de dezvoltare pentru generarea de aplicații ASP.NET, servicii Web XML, aplicații desktop și aplicații mobile.

Invatati sa exploatati optim cel mai modern serviciu de cloud pentru construirea, testarea, implementarea și gestionarea aplicațiilor software.

Descarcati lista completa a cursurilor noastre download

Call Now Button