Cursuri SQL Server

Învățăm continuu.

Azi ne dezvoltăm abilitățile SQL Server participand în cadrul unui curs SQL online.

Vom învăța să implementăm și să gestionăm soluții de baze de date, migrandu-le totodată în cloud și vom învăța de asemenea, să lucrăm cu instrumente de raportare puternice.

Așadar, aduceți-vă abilitățile SQL Server la un nou nivel! Învățați să folosiți instrumentarul Microsoft SQL Server pentru a obține rapid informații valoroase sau pentru a pune în practică strategia dvs. de cloud hybrid.

Cunoasterea limbajului SQL este una dintre cele mai importante abilități pentru orice programator, indiferent de  tehnologie, cadru și domeniu. Este chiar mai popular decât un limbaj de programare mainstream precum Java și Python și, cu siguranță, adaugă multă valoare oricărui CV.

Cursurile SQL online din această categorie – predate de traineri certificați, cu experiență vastă în acest domeniu – vă vor ajuta să începeți explorarea acestei tehnologii oferindu-vă  tot suportul necesar pentru a vă putea juca în voie cu datele. Veți obține astfel cel mai important atu al lumii de astăzi.

Adaptarea procesului de învățare la realitatea COVID-19:

ITAdviser si-a extins posibilitățile de învățare online înspre programe digitale dinamice mutand învățarea online dincolo de modelele standard, participanții obținand astfel o experiență interactivă scalabilă, colaborativă, care folosește o tehnologie simplă de utilizat și de ultimă oră, Microsoft Teams.

Participand in cadrul sesiunilor noastre de cursuri online Microsoft SQL Server, vă măriți semnnificativ șansele de obținere a certificărilor Microsoft specifice competențelor pe care le dețineți. Certificarea Microsoft vă poate crește vizibilitatea, vă poate diferenția de colegii dumneavoastră și reprezintă totodată și o validare obiectivă a cunoștințelor și abilităților dvs.

Cursuri SQL

Descarcati lista completa a cursurilor noastre download

Înscrie-te acum la unul din cursurile SQL Server

Acest curs SQL online de patru zile oferă profesionistilor IT care gestionează și întrețin baze de date SQL Server, cunoștințele necesare pentru optimizarea performantelor acestora.

Scopul principal al acestui curs SQL online de 5 zile este acela de a oferi participantilor o bună înţelegere a limbajului de interogari Transact SQL, utilizat in multe situatii: interogari de date, administrarea bazelor de date, dezvoltarea de aplicatii, Business Intelligence.

Scopul principal al acestui curs SQL online de 5 zile este de a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a dezvolta o bază de date Microsoft SQL Server 2016.

Acest curs SQL online de cinci zile oferă profesioniștilor IT care administrează și întrețin baze de date SQL Server, cunoștințele necesare administrării unei infrastructuri de baze de date SQL Server.

Acest curs SQL online de patru zile oferă profesioniștilor IT care gestionează și întrețin baze de date SQL Server, cunoștințele necesare pentru optimizarea performantelor acestora.

Acest curs SQL online de cinci zile oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare furnizării unei baze de date Microsoft SQL Server.

Obiectivul acestui curs SQL online de 3 zile este crearea de soluții BI. Aici veți învăța despre modul de implementare a modelelor de date multidimensionale și tabulare, despre cum se creează cuburi, dimensiuni, măsuri și grupuri de măsuri.

Obiectivul acestui curs SQL online de 3 zile constă în însușirea cunoștințelor necesare implementării de soluții Microsoft Azure Cosmos DB.

Call Now Button