Cursuri Microsoft 365

In cadrul acestor cursuri Microsoft 365 veti invata sa implementati, sa configurati, sa securizati, sa gestionati si sa monitorizati dispozitivele și aplicațiile client într-un mediu enterprise in cloud.

cursuri-microsoft-365

Descarcati lista completa a cursurilor noastre download

Inscrie-te acum la unul din cursurile Microsoft 365

Scopul principal al acestui curs de 1 zi este acela de a oferi participantilor cunostinte elementare despre serviciile cloud Microsoft 365.

Scopul principal al acestui curs de 5 zile este acela de a oferi participantilor cunostintele necesare administrarii Office 365.

Scopul principal al acestui curs Microsoft 365 de 4 zile este acela de a oferi participantilor cunostintele necesare securizarii accesului utilizatorilor la resursele de informatii ce apartin organizatiei.

Acest curs Microsoft 365 de 5 zile reprezinta o solutie eficienta de parcurgere si exersare a notiunilor legate de managementul sistemelor de operare intr-un cadru actual, cum ar fi mediul cloud.

Scopul principal al acestui curs de 5 zile este acela de a oferi participantilor cunostintele necesare navigarii in cele cinci zone principale de servicii ce compun platforma Microsoft 365: implementarea Microsoft Identity, lucrul cu Microsoft Graph, extinderea si customizarea SharePoint, extindere Teams si extindere Office.

Acest curs Microsoft 365 de 5 zile vizează nevoile profesioniștilor IT referitoare la instalarea, administrarea si configurarea sistemului de operare Windows 10, inclusiv in scenarii legate de servicii cloud.

Call Now Button