Intrebari frecvente

Inscriere la curs

Acceseaza butonul de „Inscriere la curs” din josul fiecarei pagini sau completeaza formularul pe care il gasesti in tabul „Inscriere” din pagina cursului dorit si vei fi contactat de noi in maxim o ora. Ne poti contacta si pe adresa de email office@itadviser.ro sau la numarul de telefon 0728 ADVICE (0728 238 423).

Cursurile care nu sunt incluse in calendar, se pot programa la cerere, respectand un numar minim de 4 participanti per grupa sau le putem include in calendarul cursurilor deschise aferente perioadei urmatoare de programare. Pentru detalii, ne puteti contacta pe adresa de email office@itadviser.ro sau la numarul de telefon 0728 ADVICE (0728 238 423).

Inainte de a va inscrie la oricare dintre cursurile noastre, trebuie sa va asigurati ca subiectele si nivelul de curs planificate a se parcurge in cadrul acestuia, sunt cele de interes pentru dvs. Pentru acest lucru, va recomandam sa cititi cu atentie detaliile continute in pagina fiecarui curs de pe site-ul nostru, in taburile „Descriere curs” si „Curricula”. Pentru mai multe detalii decat cele prezentate pe site, va rugam sa ne contactati, pentru a fi sigur ca decizia pe care o veti lua, va fi cea mai potrivita nevoilor dvs de instruire. In cazul in care totusi considerati ca serviciul de training furnizat de noi, nu a fost conform cu informatiile pe care le-ati primit inainte de inscriere, veti mentiona acest fapt in formularul de evaluare pe care il veti completa la sfarsitul programului de training iar noi, in functie de problema semnalata, vom gasi cea mai buna solutie aferenta cazului dvs.

Orice curs oficial Microsoft poate fi platit folosind vouchere SATV pe care compania dvs le primeste gratuit, sub forma de beneficii, in urma achizitionarii de software de volum Microsoft. Pentru inscrierea la curs folosind aceste vouchere, procedura este urmatoarea: – dvs ne trimiteti seria voucherului SATV – noi il rezervam in sistem pentru cursul ales de dvs; veti primi confirmarea rezervarii pe email, direct din partea Microsoft – dupa finalizarea trainingului, noi trimitem catre Microsoft documentele necesare pentru rascumpararea de catre acestia a serviciilor de training oferite de noi, companiei dvs Pentru detalii cu privire la aceasta procedura, ne puteti contacta direct la office@itadviser.ro sau la numarul de telefon 0728 ADVICE. Pentru detalii referitoare la SATV, puteti consulta si pagina oficiala Microsoft: https://www.microsoft.com/en-us/learning/software-assurance-benefits.aspx

Organizare curs

Conform principiilor de managementul calitatii, consideram ca un numar de maxim 10 persoane per grupa ar fi cel mai indicat pentru desfasurarea in conditii optime a oricarui curs (din punct de vedere interactivitate, timp acordat fiecarui cursant in parte, timp alocat dialogului intre trainer si cursanti pe temele date, etc). In mod uzual, grupele noastre de curs sunt formate din 6-8 cursanti.

Locatia cursurilor poate fi aleasa de catre dvs, putem planifica orice curs la cerere, in orice locatia din tara sau din Europa. Avem deja pachete de transport, cazare si masa negociate cu diversi parteneri de turism. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati pe email la office@itadviser.ro sau la numarul de telefon 0728 ADVICE.

Suportul de curs nu poate fi achizitionat independent de serviciul de training in clasa. In cazul in care nu aveti disponibilitatea de a participa la un training in clasa, puteti opta pentru varianta de curs online, MOC On-Demand. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati pe email la office@itadviser.ro sau la numarul de telefon 0728 ADVICE.

Ca urmare a participarii in cadrul cursurilor oficiale Microsoft, veti primi diploma oficiala „Microsoft Certificate of Achievement” care atesta parcurgerea de catre dvs a subiectelor continute in cursul respectiv. Pentru a obtine o anumita certificare, este necesar sa va inscrieti la examenul aferent acesteia si sa obtineti un punctaj satisfacator. Mai multe detalii legate de examenele de certificare, puteti gasi aici: https://www.microsoft.com/en-us/learning/certification-exams.aspx In pagina fiecarui curs publicat pe site-ul nostru, veti gasi in dreapta tabului „Descriere curs” un tabel ce contine inclusiv informatii legate de examenul si certificarea afererenta fiecarui curs in parte. Ca urmare a participarii in cadrul altor cursuri decat cele oficiale Microsoft, sustinute in cadrul centrului nostru de instruire (Autocad, PMP, English for B2B, Marketing Digital), veti primi diplome de participare elaborate de ITAdviser, aferente fiecarui curs ales si totodata si diplome de participare, oficiale, elaborate de producatorii respectivelor cursuri. Cursurile si certificarile ITAdviser sunt autorizate ANC iar diplomele de participare obtinute sunt reconoscute atat la nivel national cat si international.

La finalul fiecarei sesiuni de instruire, trainerul comunica participantilor datele sale de contact astfel incat acestia sa il poata contacta oricand considera necesar pentru a-i ajuta cu privire la topicuri legate de cursul/cursurile la care au participat.

Nu ai gasit raspunsul la intrebarile tale? Nu ezita sa ne contactezi!

    Call Now Button