Categories Uncategorized

Cele mai noi cursuri Microsoft pentru dezvoltarea ta și a organizației tale

Cloud, RPA, AI, BI, VR, Big Data sunt tehnologii care astăzi fac parte din viața de zi cu zi a celor mai mulți dintre noi, iar abilitățile de a le folosi sunt tot mai necesare, în anumite cazuri fiind chiar obligatorii.

Cele mai multe dintre programele Microsoft pot fi învățate ușor, fiind extrem de utile atât în scop personal, cât și atunci când îți dorești să te angajezi sau să promovezi într-o nouă poziție la locul de muncă.

Categories Uncategorized

Imbunatatiri recente ale aplicatiei Microsoft Excel

Cursuri Excel

Suntem încântați să vă anunțăm că funcțiile de agregare și RealTimeData mai rapide sunt disponibile în Microsoft 365! Acesta este cel mai nou val de îmbunătățiri Excel în M365 după Speedy Lookups. De data aceasta avem și mai multe îmbunătățiri, începând cu … funcțiile de agregare precum SUMIFS, COUNTIFS, AVERAGEIFS, MAXIFS, MINIFS și continuând cu omologii lor singulari precum SUMIF, COUNTIF, AVERAGEIF. Acestea sunt printre cele mai utilizate funcții Excel si dacă le utilizați pentru a agrega articole dintr-un tabel sau un interval în Excel veți vedea că acum durează doar câteva secunde pentru a obține rezultatele.

Categories Uncategorized

De ce externalizarea IT?

BI, AI, RPA sunt doar câteva dintre noțiunile care dau orientarea business-urilor în epoca digitalizarii.

Studiile realizate de Outsourcing Institute au scos la iveală că România se găseşte în top 10 la nivel mondial şi pe locul 3 la nivel European când vine vorba de servicii şi soluții de externalizare IT. Rapoartele Institutului au arătat că ţara noastră se afla în acest top din pricina numărului mare de vorbitori fluenţi de limbi străine dar şi datorită specialiştilor IT bine pregătiţi.  Şi totuşi, mulţi antreprenori şi administratori de companii mici şi mijlocii se întreabă ”De ce externalizare IT?”.  Aceasta este întrebarea la care ne-am propus să răspundem în  rândurile următoare.

Categories Uncategorized

Azure SQL Database sau baze de date inteligente mereu la zi

Când migrați bazele de date SQL Server în Azure e ca și cand ați folosi o instanță de baze de date unde nu trebuie niciodată să aplicați patch-uri sau actualizări. În același timp, aveți compatibilitate cu motorul clasic de SQL Server fără a fi nevoie de alte modificări de cod.

Pentru o mai bună însușire a noțiunilor legate de această nouă tehnologie, vă recomandăm să vă înscrieți la unul dintre cursurile SQL online recent actualizate.

Categories Uncategorized

Excel pentru începători și nu numai..

Ultimii 10 ani au adus odată cu multiplele schimbări în tehnologie, și un val de software inovator, conceput special pentru a analiza, manipula și vizualiza cantități mari de date în timp real . Cu toate acestea, Microsoft Excel rămâne produsul cel mai accesibil și cel mai folosit de către persoanele care doresc să adauge valoare datelor pe care le dețin, astfel că 750 de milioane de persoane din întreaga lume îl folosesc în fiecare zi.

La ITAdviser învățăm și testăm Microsoft Excel de mai mult de un deceniu, iar un sondaj pe care l-am efectuat pe câteva sute de persoane sugerează că petrecem mai mult de 10% din timpul vieții noastre profesionale între foile de lucru Excel iar pentru cei care lucrează în cercetare și dezvoltare sau finanțe, procentul este uneori chiar mai mare de 30%, in medie 2,5 ore pe zi.

Call Now Button