Cursuri Excel

Excelul este un instrument foarte puternic de prelucrare și analiză a datelor ce vă poate ajuta semnificativ în activatea zilnică. Cursurile Excel dezvoltate de ITAdviser reprezintă o soluție eficientă de parcurgere și exersare a noțiunilor și instrumentelor specifice aplicatiei Microsoft Excel, atât pentru cei ce sunt la un nivel începător cât și pentru cei ce au deja experiență și au întâlnit multe situații complexe pentru care nu au încă un răspuns specific. Ambele categorii de participanți își doresc, practic, cursuri excel acreditate, predate de traineri certificați Microsoft.

Venim în întâmpinarea companiilor și organizăm cursuri Excel la cerere. Dacă vreți să îmbunătățiți abilitățile angajaților dumneavoastră, tot ce trebuie să faceți e să ne contactați și împreună vom stabili tipul cursurilor Excel de care aveți nevoie, unde doriți să le organizăm, care este ceaiul sau cafeaua care ar însoți graficele dvs Excel, etc. Astfel, ITAdviser livrează acest serviciu ca parte a ofertei de cursuri excel organizate la cererea companiilor.

Cursuri Excel

Totodată, sesiunile de învățare pot fi organizate și în mediu virtual, online. Cursurile Excel online sunt predate prin intermediul platformei Microsoft Teams. Această platformă permite, în mod securizat, transmiterea de mesaje text instant, partajarea de fișiere, întâlniri audio și video, tablă de scris și alte unelte care facilitează lucrul în echipă. Legătura cu trainerul este permanentă pe perioada desfășurării cursurilor – acesta se va conecta audio-video, iar participanții la curs, conectați și ei, vor putea auzi și vedea atât trainerul, cât și materialele sale didactice, fie că este vorba de prezentările clasice care erau proiectate în sala de curs, aplicațiile de pe computerul acestuia folosite la demonstrații sau whiteboard-ul virtual pentru scheme, laboratoare sau alte explicații. Astfel, pentru o participare in cadrul acestor cursuri Excel online cu instructor sunt suficiente un computer sau un laptop, cu acces bun la internet, un browser web (nu este obligatorie instalarea de aplicații suplimentare), căști (cât mai comode), microfon și, pe cât posibil, și o cameră video web.

Va invitam sa participati la unul din cursurile noastre avand posibilitatea sa participati la cursuri excel online sau cursuri excel in Bucuresti.

Pentru înscrierea în cadrul acestor cursuri Excel, este suficient sa ne trimiteti un email catre office@itadviser.ro sau sa ne apelati la numarul de telefon 0728ADVICE.

Descarcati lista completa a cursurilor noastre download

Inscrie-te acum la unul din cursurile Excel

Scopul principal al acestui curs de 2 zile este acela de a oferi participantilor o bună înţelegere a functiilor si formulelor utile din Microsoft Excel, astfel incat acestia sa isi poata creasca remarcabil productivitatea muncii.

Scopul principal al acestui curs de 2 zile este acela de a oferi participantilor o bună înțelegere a functiilor si formulelor avansate din Microsoft Excel, astfel inca la finalizarea cursului acestia sa  stie cum pot analiza date complexe folosind inclusiv controale si macrocomenzi înregistrate.

Acest curs de 2 zile reprezinta o solutie eficienta de parcurgere si exersare a notiunilor si instrumentelor foarte avansate de Microsoft Excel.

Acest curs de 3 zile oferă utilizatorilor Excel cunostintele necesare automatizarii oricaror sarcini din Excel care pana in acest moment necesitau o cantitate mare de resurse implicate (umane, de timp, financiare) pentru a fi finalizate.

Call Now Button