Cursuri Excel

Cursurile Microsoft Excel dezvoltate de ITAdviser reprezinta o solutie eficienta de parcurgere si exersare a notiunilor si instrumentelor Microsoft Excel, atat pentru cei ce sunt la un nivel incepator cat si pentru cei ce au deja experienta si au intalnit multe situatii complexe pentru care nu au inca un raspuns specific. Aceste cursuri excel sunt predate de instructori certificati Microsoft, cu experienta indelungata in acest domeniu, atat teoretica cat si practica.

Va invitam sa participati la unul din cursurile noastre avand posibilitatea sa participati la cursuri excel online sau cursuri excel in Bucuresti.

Cursuri Excel

Descarcati lista completa a cursurilor noastre download

Inscrie-te acum la unul din cursurile Excel

Scopul principal al acestui curs de 2 zile este acela de a oferi participantilor o bună înţelegere a functiilor si formulelor utile din Microsoft Excel, astfel incat acestia sa isi poata creasca remarcabil productivitatea muncii.

Scopul principal al acestui curs de 2 zile este acela de a oferi participantilor o bună înțelegere a functiilor si formulelor avansate din Microsoft Excel, astfel inca la finalizarea cursului acestia sa  stie cum pot analiza date complexe folosind inclusiv controale si macrocomenzi înregistrate.

Acest curs de 2 zile reprezinta o solutie eficienta de parcurgere si exersare a notiunilor si instrumentelor foarte avansate de Microsoft Excel.

Acest curs de 3 zile oferă utilizatorilor Excel cunostintele necesare automatizarii oricaror sarcini din Excel care pana in acest moment necesitau o cantitate mare de resurse implicate (umane, de timp, financiare) pentru a fi finalizate.

Call Now Button