Servicii Cloud Computing

Inovati cu usurinta urcandu-va aplicatiile in Azure.

Microsoft Azure este un lider recunoscut de cloud deschis, oferind acces la peste 200 de servicii preconfigurate  Azure oferă un set complet integrat de capacități IaaS și PaaS, inclusiv tehnologii precum AI  și învățare automată, analitice , DevOps , IoT  și securitate , toate acestea completându-se și integrându-se cu sistemele locale.

Avand in echipa noastra foarte multi profesioniști certificati Microsoft Azure si totodata si experienta practica implementarii de solutii cloud, vă putem ajuta să exploatați pe deplin puterea Azure. Viteză, scalabilitate, economie, analiza date, AI, servicii cognitive și multe altele, toate furnizate de ITAdviser si optimizate pentru organizatia dvs.

ITAdviser va oferă un set holistic de servicii cloud, precum și expertiză în construirea de soluții Microsoft Azure:

Implementarea politicilor de securitate Azure

Securitatea este integrată în fiecare bit al tehnologiei Azure, protejandu-vă datele, aplicațiile și infrastructura. Amenintarile cibernetice pot fi identificate din timp, inclusiv în mediile cloud hibride, implementand politicile de securitate Azure specifice.

Configurare si implementare Servicii Azure Stack

Microsoft Azure Stack  schimbă regulile jocului pentru platformele de cloud hibride, oferind o adevărată experiență de cloud hibrid, prin cresterea eficientei, flexibilitatii și productivitatii. Pentru prima dată, folosind un singur furnizor, puteți avea o platformă comună pentru centrele de date cloud si locale.

Creare de solutii software customizate folosind serviciile Azure de inteligenta artificiala si machine learning

Astăzi, singura dvs. limitare este reprezentata de întrebarea pe care nu ați pus-o inca.:)  Tehnicile avansate de analiză folosind AI și machine learning fac posibila gandirea si invatarea de catre roboti.  Microsoft Azure Machine Learning permite profesionistilor IT să pregătească datele pentru dezvoltarea de experimente și implementarea de modele la scară mare. Azure Machine Learning include trei componente (Workbench, Experimentation Service și Model Management Service), o bibliotecă de învățare, precum și Visual Studio Code Tools pentru AI.

ITAdviser vă poate ajuta să incepeti cu întrebările la care nu v-ați gândit încă pentru a identifica ulterior posibilități de realizare a unor noi produse, noi modele de business (sau punctual, noi modele de eficiența operaționala), experiențe avansate ale clienților și multe altele.

Implementare si configurare servicii Azure SQL

Baza de date SQL Azure este o bază de date cloud relațională care vă permite să accelerați dezvoltarea aplicațiilor și să folosiți motorul bazei de date SQL.  Practic, puteti migra bazele de date SQL Server fără a fi nevoie sa modificati aplicațiile. Conectandu-va datele la inteligența artificială încorporată in Azure și la capabilitățile de analiză avansată specifica tehnologiei Azure, veti maximiza nivelul de performanța si protecție a datelor și veti obtine si o dezvoltare intr-un ritm accelerat a aplicației. Aceasta noua tehnologie va ofera avantajul unor costuri de mentenanta scăzute in schimbul unei performanțe ridicate, datorita scalabilitatii și fiabilitatii cloud-ului Microsoft Azure în modelele IaaS și PaaS.

Vă putem ajuta să combinați puterea platformei de date Microsoft, a bazei de date SQL Azure și a analizelor avansate de date pentru a adauga valoare exercitiului dvs de business.

Creare de solutii folosind Azure Cognitive Services

Oriunde am privi in jur, constatam ca există posibilitatea de a “personifica” aplicațiile, site-urile și roboții folosind algoritmi inteligenți pentru a-i face sa vada, sa auda, să înțeleagă și să interpreteze nevoile noastre.

Microsoft Cognitive Services folosește algoritmi de procesare a imaginilor si mapare complexă a informațiilor, combinate cu căutarea semantică, procesarea limbajului natural si conversia vorbirii, pentru a rezolva cele mai dificile probleme de business.

ITAdviser va poate ajuta sa identificati si sa adaptati cele mai potrivite solutii de Microsoft Azure Cognitive Services.

Beneficiați de expertiza noastră Azure

Iată cum puteți beneficia de expertiza noastră extinsă:

Viziune cloud:  Avem expertiza în designul, integrarea, securizarea și guvernarea soluțiilor Azure.

Specialiști în modernizarea aplicațiilor. Am ajutat clienții noștri să își modernizeze aplicațiile  începând cu anul 2005 și am combinat această experiență cu expertiza noastră cloud pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite.

Avem o echipa formata doar din profesionisti certificati pentru implementarea soluțiilor de infrastructură Microsoft Azure.

Experiență în analiza avansata a datelor in cloud folosind serviciile Azure Cognitive. Avem:

  • practicieni AI
  • experți în servicii cognitive
  • profesioniști în domeniul analizei
  • ingineri de date

Serviciile noastre sunt flexibile pentru a satisface nevoile dvs. în schimbare.

Solicita oferta

    Call Now Button