Cursuri programare .NET

Aceste cursuri se adreseaza atat celor incepatori in lucrul cu ASP.NET Core cat si celor deja familiarizati cu ASP.NET, dornici să înțeleagă ce este diferit în ASP.NET Core.

Continutul acestor cursuri este foarte practic, participanții fiind indrumati pe parcursul sesiunii sa dezvolte diverse proiecte folosind acest limbaj de programare. In acest fel, conceptele specifice limbajului ASP.NET Core sunt usor asimilate si mai mult decat atat, la finalul cursurilor participantii pot chiar sa isi publice aplicațiile finale in Azure.

cursuri programare .NET

Descarcati lista completa a cursurilor noastre download

Inscrie-te acum la unul din cursurile .NET

În acest curs de 5 zile dezvoltatorii web profesioniști vor învăța să dezvolte aplicații complexe ASP.NET Core MVC folosind instrumente și tehnologii .NET Core.

Acest curs de programare de 3 zile reprezinta o solutie eficienta de invatare ASP .NET, atat pentru cei ce nu au experienta de programare .NET, cat si pentru cei de nivel avansat.

Acest curs de programare .NET Core se adreseaza celor ce au deja experiență de programare .NET și își doresc să își consolideze cunoștințele și abilitățile specifice acestui limbaj.

Call Now Button