Cloud, RPA, AI, BI, VR, Big Data sunt tehnologii care astăzi fac parte din viața de zi cu zi a celor mai mulți dintre noi, iar abilitățile de a le folosi sunt tot mai necesare, în anumite cazuri fiind chiar obligatorii.

Cele mai multe dintre programele Microsoft pot fi învățate ușor, fiind extrem de utile atât în scop personal, cât și atunci când îți dorești să te angajezi sau să promovezi într-o nouă poziție la locul de muncă.

Noile tehnologii AI, BI, VR, RPA, Big Data, nu mai sunt mofturi ale antreprenorilor ci unelte de eficientizare a business-ului. Soluțiile de inteligenţă artificială te ajută să interactionezi mai bine cu partenerii de afaceri şi clienții, sa intelegi datele şi să vii cu ofertele potrivite la momentul potrivit. Aplicațiile de Business Intelligence sunt instrumente ce analizeaza operațiunile cotidiene într-o companie, sunt instrumentele ce contribuile la creșterea  semnificativă a randamentului, scăderea  cheltuielilor şi optimizarea timpilor de lucru. Tehnologiile VR sunt elemente care te ajută să te remarci, în marea de idei existente pe piaţă. Cu ITAdviser ai ocazia să îți dezvolți cunoștințele în aceste domenii şi să implementezi cu ușurință aceste noi tehnologii digitale.

Tehnologiile Microsoft sunt prezente în viața noastră, atât la birou cât și acasa, la scoala, ele făcând parte din cele mai importante sectoare de activitate. Cursurile și certificările Microsoft sunt recunoscute peste tot în lume și constituie o fundație solidă pentru construirea unei cariere de succes în domeniul IT, dar și pentru a te descurca cu ușurință în îndeplinirea celor mai simple task-uri pe care le ai de făcut.

Cei care au urmat până în prezent cursurile Microsoft de la ITAdviser au observat din propria experiență că au devenit mai productivi și mai eficienți – sarcinile de serviciu sau personale fiind mult mai simplu de dus la bun sfârșit și mult mai rapid.

Să ții pasul cu cele mai noi tehnologii și inovații în domeniu reprezintă un atuu in plus al celor care aleg să urmeze cursurile Microsoft oferite de ITAdviser, datorită faptului că astfel au ocazia să descopere și chiar să opereze cu noțiunile pe care astăzi le întâlnim la fiecare pas, cum ar fi business intelligence, big data, cloud, automatizare robotica a proceselor, inteligență artificială, realitate virtuală și multe altele, la fel de importante totodată și pentru toți cei care vor să își consolideze cunoștințele în aceste domenii.

Specializarea în utilizarea celor mai noi tehnologii Microsoft este căutată și de regulă, pentru majoritatea locurilor de muncă, este o condiție obligatorie.

Odată ce ai urmat un curs Microsoft și te-ai specializat în utilizarea respectivului program software, vei putea aplica fără probleme pentru un job, atunci când îți dorești o schimbare în carieră sau poate chiar când cauți să te reprofilezi. Oferta de cursuri ITAdviser se adresează în egală măsură celor care au o solidă carieră în domeniul IT (dezvoltatori de aplicații, administratori de baze de date și administratori de sisteme IT, programatori, arhitecți software și hardware, specialiști cloud, consultanți IT) precum și celor care acum doresc să se specializeze.

Pentru fiecare curs Microsoft livrat în cadrul ITAdviser, participanții primesc o diplomă oficială, cu recunoaștere națională și internațională, care atestă parcurgerea de către cursant a noțiunilor specifice cursului in care a fost prezent. Totodată, fiecare curs corespunde unui examen de certificare Microsoft iar parcurgerea cu succes a noțiunilor din  curs asigură promovabilitatea cu ușurință a examenului de certificare.

Call Now Button