Cursuri Excel

Suntem încântați să vă anunțăm că funcțiile de agregare și RealTimeData mai rapide sunt disponibile în Microsoft 365! Acesta este cel mai nou val de îmbunătățiri Excel în M365 după Speedy Lookups. De data aceasta avem și mai multe îmbunătățiri, începând cu … funcțiile de agregare precum SUMIFS, COUNTIFS, AVERAGEIFS, MAXIFS, MINIFS și continuând cu omologii lor singulari precum SUMIF, COUNTIF, AVERAGEIF. Acestea sunt printre cele mai utilizate funcții Excel si dacă le utilizați pentru a agrega articole dintr-un tabel sau un interval în Excel veți vedea că acum durează doar câteva secunde pentru a obține rezultatele.

RealTimeData (RTD) este utilizat în mod obișnuit pentru a obține date în timp real de la, să zicem, Bursa de Valori. Dacă le folosiți direct în registrele de lucru pentru a obține date în timp real direct în Excel și vedeți că durează doar câteva secunde, este datorită îmbunătățirii foarte recente a funcției RealTimeData (RTD).

De asemenea, Microsoft a îmbunătățit recent mai multe functii și caracteristici Excel legate de deschiderea fișierelor, lipire, inserare, ștergere, instrumentarul VBA, partajarea Excel în echipe și altele:

  • Deschiderea mai rapidă a registrelor de lucru cu multe funcții definite de utilizator (UDF). Este posibil ca voi să fi observat deja că deschiderea registrelor de lucru cu multe UDF-uri, inclusiv cele din Add-ins, poate fi lentă. Am efectuat o căutare de scanare liniară ineficientă pentru a căuta fiecare UDF găsit în registrul de lucru. Acum, această căutare este mult mai rapidă.
  • Operații mari de lipire mai rapide folosind clipboard. Dacă ați văzut o încetinire vizibilă lipind conținut mare, cum ar fi HTML, imagini, obiecte etc. în Excel, acum ar trebui să vedeți acest lucru mult mai repede. Structura de date a fluxului de conținut subiacent este mai eficientă și mai receptivă.
  • Accelerarea ștergerii intervalelor care includ celule îmbinate. În cazul combinării celulelor, am constatat că iteram ineficient rândurile de mai multe ori înainte de a le șterge. Acum suntem mai eficienți.
  • Introducerea mai rapidă a unei coloane într-o foaie atunci când rândurile sunt filtrate. Am constatat că acest lucru s-a întâmplat mai ales atunci când foaia are margini groase și evaluarea grosimii marginilor este o operațiune costisitoare. De asemenea, am constatat acest lucru incorect și pentru rândurile ascunse sau filtrate. Nu facem acest lucru acum, accelerând astfel operațiunea.
  • Recalculare mai rapidă a funcțiilor definite de utilizator (UDF) în VBA.
  • Operații mai rapide în foi de lucru cu un număr mare de formule care acoperă o gamă de celule.
  • „Verificați erorile” mai rapide pe coli mari cu multe erori. Am constatat că atunci când un tabel conține 10 mii de rânduri, precum și celule goale, am generat o structură de date ineficientă a fiecărei erori și pentru fiecare iterație o eroare. În cel mai rău caz, Excel ar procesa pentru perioade foarte lungi de timp sau ar fi blocat, consumând CPU și memorie ridicate. Acum avem o structură de date eficientă, oferind rezultate în câteva secunde, și nu minute și nici ore.
  • Invocarea mai rapidă a funcției ALT + tastă de comandă rapidă în Excel.

În cadrul cursurilor noastre Excel veți învăța azi cum să exploatați cel mai eficient resursele și instrumentele noi ale acestei aplicații pentru a fi și mai productivi mâine.

Call Now Button