Cursuri Excel

Există multe domenii de activitate, multe tipuri de muncă ce poate fi desfășurată și multe tipuri de companii, dar toate au un ceva în comun: utilizarea Excel – o aplicație atât de necesară în toate sectoarele de activitate și în toate domeniile.

Excel este un instrument cheie care a fost dezvoltat de-a lungul anilor și care are multe funcționalități incredibile, printre care:

Cunoașterea programului Microsoft Excel poate crește productivitatea de zece ori într-o afacere dacă ajungi să stăpânești chiar și noțiunile de bază. Excel este o aplicație care se bazează mult pe logică, însă este suficient de user friendly încât să poată fi folosită de oricine. Productivitatea crește simțitor folosind o aplicație precum Excel pentru că poate fi prelucrată rapid o cantitatea mare de date, se pot aplica formule complexe, se pot sorta cu ușurință informații și se realizează diagrame de diferite feluri, utilizate apoi într-un proces de analiză care devine astfel mult mai simplificat.

Excelul nu este doar pentru a face tabele!

Dacă ai folosit până acum Excel doar pentru a face câteva tabele în care ai notată niște cifre pe care le-ai adunat în final, este important să știi că se poate face mult mai mult de atât cu această aplicație, menită să ușureze muncă oricui ajunge să o folosească în task-urile de zi cu zi.  Cu ajutorul Excel, datele se pot organiza pentru a fi ușor de navigat, se pot transforma cifrele în grafice și diagrame, se pot realiza analize ale datelor și predicții.

Odată ce descoperi câteva dintre funcționalitățile importante ale programului, vei realiza că până acum ai subestimat această aplicăție și că este un program mult mai util decât ai realizat.

Excelul sau cum se rezolvă problemele

Excelul este mai mult despre rezolvarea problemelor într-un mod organizat decât despre rânduri de date, iar această schimbare de perspectivă îți permite să identifici care sunt zonele din activitatea ta în care această aplicăție îți poate fi de un real folos.

Cunoașterea aplicației Excel la un nivel ceva mai avansat îți poate aduce un job mai bun și un salariu mai mare. Folosirea aplicației Excel este o abilitate pe care mulți manageri care i-au descoperit deja avantajele o caută acum și la angajații lor. Cunoașterea unui astfel de program îți oferă opțiuni și alternative la care poate nici nu te-ai gândit până acum.

Investitorii la bursă și contabilii nu sunt singurii care folosesc cu adevărat toate funcțiile pe care le oferă aplicația Excel.  Cunoașterea utilizării programului este folositoare indiferent de domeniul în care lucrezi. Oameni de știință, arhitecți, profesori, designeri grafici, ingineri, IT-iști, oameni de marketing  cu toții pot beneficia de avantajele acestui program menit să ușureze munca și să facă unele activități mult mai plăcute. Indiferent de ceea ce faci la birou, de natura jobului tău, este posibil să existe cel puțin o modalitate prin care Excel să te ajute să îți faci treaba mai bine.

Cu ajutorul Microsoft Excel poți face orice, de la calcule complexe la project management, grafice, diagrame, progoneze pentru viitorul afacerii tale. Noi vă punem la dispoziție toate cursurile excel atât pentru începători cât și avansați cu aplicații practice care să vă ajute în domeniul în care lucrați!

#invatamcontinuu

Call Now Button