20486D Developing ASP.NET Core MVC Web Applications

În acest curs de 5 zile dezvoltatorii web profesioniști vor învăța să dezvolte aplicații complexe ASP.NET Core MVC folosind instrumente și tehnologii .NET Core.

Inscrie-te folosind formularul de mai jos! Contacteaza-ne daca ai nevoie de mai multe informatii
0728 ADVICE sau office@itadviser.ro
  • Pret 749€
  • Durata 5 zile
  • Nivel Avansat
  • Cursanti 10
  • Limba curs Engleza/Romana
  • Examen 70-486
  • Certificare MCSD Web Applications

Detalii curs 20486D Developing ASP.NET Core MVC Web Applications

In cadrul acestui curs se va pune accepentul pe activitățile de codificare care îmbunătățesc performanța și scalabilitatea aplicațiilor Web. Acest curs va va pregăti totodata si pentru examenul 70-486, MCSD Web Applications.

Profilul publicului
Acest curs este destinat dezvoltatorilor web profesioniști care utilizează Microsoft Visual Studio într-un mediu de dezvoltare individual sau in echipă. Participantii din cadrul acestui curs sunt persoane interesate să dezvolte aplicații web avansate , dorind de asemenea să gestioneze HTML-ul intr-un mod cat mai cuprinzător cu putinta. Acestia isi doresc totodata să creeze aplicatii web care separă interfața utilizatorului de accesul la date și la logica aplicației.

La finalizarea cursului
După finalizarea acestui curs, veti sti sa:

Descrieți stiva Microsoft Web Technologies și selectați o tehnologie adecvată pe care să o utilizați pentru a dezvolta orice aplicație dată.
Proiectați arhitectura și implementarea unei aplicații web care va răspunde unui set de cerințe funcționale, cerințe de interfață utilizator și modele de afaceri adresate.
Configurați conducta aplicațiilor web ASP.NET Core folosind middleware și efectuați un nivel de injecție de dependență în aplicația MVC.
Adăugați controlerele într-o aplicație MVC pentru a gestiona interacțiunea utilizatorilor, a actualiza modelele și a selecta și returna Vizualizările.
Dezvoltați o aplicație web care utilizează motorul de rutare principal ASP.NET pentru a prezenta adrese URL prietenoase și o ierarhie de navigare logică pentru utilizatori.
Creați vizualizări într-o aplicație MVC care afișează și editați date și interacționează cu modele și controlere.
Creați modele MVC și scrieți cod care implementează logica de afaceri în cadrul metodelor, proprietăților și evenimentelor modelului.
Conectați o aplicație ASP.NET Core la o bază de date utilizând Entity Framework Core.
Pune în aplicare un aspect consecvent pe o întreagă aplicație web MVC.
Scrieți cod JavaScript care rulează pe partea clientului și utilizează biblioteca de scripturi jQuery pentru a optimiza capacitatea de răspuns a unei aplicații web MVC.
Adăugați pachete laterale de client și configurați Task Runners.
Rulați teste de unități și instrumente de depanare împotriva unei aplicații web în Visual Studio 2017.
Scrieți o aplicație MVC care autentifică și autorizează utilizatorii să acceseze conținut în siguranță folosind Identity.
Construiți o aplicație MVC care rezistă atacurilor rău intenționate.
Utilizați memoria cache pentru a accelera răspunsurile la solicitările utilizatorilor.
Utilizați SignalR pentru a activa comunicarea în două sensuri între client și server.
Descrieți ce este o API Web și de ce dezvoltatorii ar putea adăuga o API Web la o aplicație.
Descrieți modul de pachet și implementare a unei aplicații web ASP.NET Core MVC de la un computer de dezvoltare la un server web.

Modulul 1: Explorarea ASP.NET Core MVC

Microsoft ASP.NET Core MVC și celelalte tehnologii web ale ASP.NET Core vă pot ajuta să creați și să găzduiți aplicații web dinamice, puternice și extensibile. ASP.NET Core, din care face parte ASP.NET Core MVC, este un cadru open-source, cross-platform, care vă permite să construiți aplicații web. Puteți dezvolta și rula aplicații web ASP.NET Core pe Windows, macOS, Linux sau orice altă platformă care o acceptă. ASP.NET Core MVC acceptă un ciclu de dezvoltare agil, bazat pe teste. Vă permite, de asemenea, să utilizați cele mai recente standarde HTML și cadre front-end precum Angular, React și multe altele.
Lecții
Prezentare generală a tehnologiilor Web Microsoft
Prezentare generală a ASP.NET 4.x
Introducere în ASP.NET Core MVC
Laborator: explorarea ASP.NET Core MVC
Explorarea unei aplicații Razor Pages
Explorarea unei aplicații API API Web
Explorarea unei aplicații MVC

După finalizarea acestui curs, studenții vor putea:

Înțelegeți diversitatea tehnologiilor disponibile în stiva web Microsoft.
Descrieți diferitele modele de programare disponibile pentru dezvoltatori în ASP.NET.
Alegeți între ASP.NET Core și ASP.NET 4.x.
Descrieți rolul ASP.NET Core MVC în stiva tehnologiilor web și cum să utilizați ASP.NET Core MVC pentru a crea aplicații web.
Distingeți între modelele MVC, controlerele MVC și vizualizările MVC.

Modulul 2: Proiectarea aplicațiilor Web ASP.NET Core MVC

Microsoft ASP.NET Core MVC este un model de programare pe care îl puteți utiliza pentru a crea aplicații web puternice și complexe. Cu toate acestea, toate proiectele complexe de dezvoltare, precum și proiectele mari, în special, pot fi dificile și complexe pentru a înțelege pe deplin. Fără o înțelegere completă a scopurilor unui proiect, nu puteți dezvolta o soluție eficientă pentru problema clientului. Trebuie să știți cum să identificați un set de nevoi de afaceri și să planificați aplicația web Model-View-Controller (MVC) pentru a satisface aceste nevoi. Planul de proiect pe care îl creați asigură părților interesate că înțelegeți cerințele lor și comunică funcționalitatea aplicației web, interfața sa de utilizator, structura și stocarea datelor dezvoltatorilor. Prin scrierea unui plan de proiect detaliat și precis, vă puteți asigura că funcțiile puternice ale MVC sunt utilizate eficient pentru a rezolva problemele de afaceri ale clientului.

Lecții
Planificare în faza de proiectare a proiectului
Proiectarea de modele, controlere și vizualizări
Laborator: Proiectarea aplicațiilor web ASP.NET Core MVC
Planificarea claselor de model
Controlere de planificare
Planificarea vizualizărilor
Arhitectură și aplicație web MVC

După finalizarea acestui modul, studenții vor putea:

Planificați arhitectura generală a unei aplicații web ASP.NET Core MVC și luați în considerare aspecte precum managementul de stat.
Planificați modelele, controlerele și vizualizările care sunt necesare pentru a implementa un set dat de cerințe funcționale.

Modulul 3: Configurarea serviciilor Middlewa și a serviciilor în ASP.NET Core

ASP.NET Core este un cadru care ne permite să construim multe tipuri diferite de aplicații. În acest modul, veți învăța cum să folosiți cadrul ASP.NET Core pentru a gestiona cererile și răspunsurile prin intermediul middleware-ului existent și personalizat și cum să configurați serviciile pentru utilizare în middleware și în alte părți ale aplicației, cum ar fi controlerele. Un middleware este un segment de cod care poate fi utilizat ca parte a conductei de cerere și răspuns care ne permite să le gestionăm în conformitate cu orice parametru relevant. Acest lucru permite ca mai multe solicitări separate să fie gestionate într-un mod complet diferit și să primească răspunsuri separate. Serviciile sunt clase care expun funcționalități pe care le puteți utiliza ulterior în diferite părți ale aplicației, fără a fi necesar să urmăriți manual domeniul în fiecare locație individuală și să instantanezi dependențele. Acest lucru se face folosind dependența de injecție. Dependency Injection este o tehnică folosită de ASP.NET Core care ne permite să adăugăm dependențe în cod, fără a fi nevoie să ne preocupăm de instantanearea obiectelor, de păstrarea lor în memorie sau de a trece de-a lungul dependențelor necesare. Aceasta permite aplicației să devină mai flexibilă și să reducă punctele potențiale de eșec ori de câte ori schimbați un serviciu.

Lecții
Configurarea Middlewares
Configurarea serviciilor
Laborator: Configurarea Middleware și servicii în ASP.NET Core
Lucrul cu fișierele statice
Crearea de middleware personalizate
Utilizarea injecției de dependență
Injectarea unui serviciu către un controler

După finalizarea acestui modul, studenții vor putea:

Utilizați middleware-ul existent pentru a configura o aplicație ASP.NET Core.
Creați-vă propriul middleware și folosiți-l pentru a defini comportamentul personalizat.
Înțelegeți principiile de bază din spatele dependenței de injecție și modul în care este utilizat în ASP.NET Core.
Știi cum să creezi un serviciu personalizat, să-i configurezi domeniul de aplicare și să-l injectezi atât pentru controlerele middleware cât și pentru controloarele ASV.NET Core MVC.

Modulul 4: Dezvoltarea controlerelor

ASP.NET Core MVC este un cadru pentru construirea aplicațiilor web prin utilizarea modelului arhitectural Model-View-Controller (MVC). Controlerul este responsabil în esență pentru procesarea unei solicitări web prin interacțiunea cu modelul și apoi trecerea rezultatelor la vizualizare. Modelul reprezintă stratul de afaceri, denumit uneori domeniul și poate include obiecte de date, logica aplicațiilor și reguli de afaceri. Vizualizarea folosește datele pe care le primește de la controler pentru a produce HTML sau altă ieșire care este trimisă înapoi în browser. În acest modul, veți învăța cum să dezvoltați controlere. Controlerele sunt centrale pentru aplicațiile MVC. Înțelegerea modului în care funcționează controlerele este crucială pentru a putea crea obiecte de model adecvate, pentru a le manipula și pentru a le transmite la viziunile corespunzătoare. Un controler este o clasă. Conține mai multe metode. Aceste metode se numesc acțiuni. Când o aplicație MVC primește o solicitare, află ce controler și acțiune ar trebui să gestioneze solicitarea. Determină acest lucru folosind rutarea Uniform Resource Locator (URL). Rutarea adreselor URL este un alt concept foarte important necesar dezvoltării aplicațiilor MVC. Cadrul ASP.NET Core MVC include un sistem flexibil de rutare URL care vă permite să definiți regulile de mapare a adreselor URL în aplicațiile dvs. Pentru a maximiza reutilizarea codului în controlere, este important să știi să scrii filtre de acțiune. Puteți utiliza filtre de acțiune pentru a rula codul înainte sau după fiecare acțiune din aplicația dvs. web, la fiecare acțiune dintr-un controler sau în alte combinații de acțiuni ale controlorului.

Lecții
Controlori de scris și acțiuni
Configurarea rutelor
Scrierea filtrelor de acțiune
Laborator: Dezvoltarea controlerelor
Adăugarea controlerelor și acțiunilor la o aplicație MVC
Configurarea rutelor utilizând tabelul de rutare
Configurarea rutelor folosind atribute
Adăugarea unui fișier de acțiune

După finalizarea acestui modul, studenții vor putea:

Adăugați un controler la o aplicație web care răspunde la acțiunile utilizatorului care sunt specificate în proiectarea proiectului.
Adăugați rute la motorul de rutare ASP.NET Core și asigurați-vă că adresele URL sunt ușor de utilizat într-o aplicație web MVC.
Scrieți codul în filtrele de acțiune care se execută înainte sau după o acțiune a controlorului.

Modulul 5: Dezvoltarea vizualizărilor

Vizualizările sunt una dintre cele trei componente majore ale modelului de programare Model-View-Controller (MVC). Puteți defini interfața de utilizator pentru aplicația dvs. web prin crearea de vizualizări. O vizualizare este o combinație de marcare HTML și cod C # care rulează pe un server web. Prin urmare, pentru a crea o vizualizare, trebuie să știți cum să scrieți marcajul HTML și codul C # și să utilizați diferitele clase de ajutor care sunt încorporate în MVC. De asemenea, trebuie să știți cum să creați vizualizări parțiale și să vizualizați componente, care redau secțiuni de HTML care pot fi refolosite în aplicația dvs. web.

Lecții
Crearea de vizualizări cu sintaxa Razor
Utilizarea HTML Helpers și Tag Helpers
Reutilizarea codului în vizualizări
Laborator: Dezvoltarea vizualizărilor
Adăugarea de vizualizări la o aplicație MVC
Adăugarea unei vizualizări parțiale
Adăugarea unei componente de vizualizare
După finalizarea acestui modul, studenții vor putea:

Creați o vizualizare MVC și adăugați marcajul Razor la ea pentru a afișa date utilizatorilor.
Utilizați asistenți HTML și ajutați etichetarea într-o vizualizare
Reutilizați marcajul Razor în mai multe locații din întreaga aplicație.

Modulul 6: Dezvoltarea modelelor

Majoritatea aplicațiilor web interacționează cu diverse tipuri de date sau obiecte. O aplicație de comerț electronic, de exemplu, gestionează produsele, coșurile de cumpărături, clienții și comenzile. O aplicație de rețea socială poate ajuta la gestionarea utilizatorilor, actualizări de stare, comentarii, fotografii și videoclipuri. Un blog este utilizat pentru a gestiona intrările, comentariile, categoriile și etichetele pe blog. Când scrieți o aplicație web Model-View-Controller (MVC), creați un model MVC pentru a modela datele pentru aplicația dvs. web. În cadrul acestui model, creați o clasă de model pentru fiecare tip de obiect. Clasa de model descrie proprietățile fiecărui tip de obiect și poate include logica de afaceri care se potrivește proceselor de afaceri. Prin urmare, modelul este un bloc de bază fundamental într-o aplicație MVC. În acest modul, veți învăța cum să creați codul pentru modele.

Lecții
Crearea de modele MVC
Lucrul cu formularele
Validați aplicația MVC
Laborator: dezvoltarea de modele
Adăugarea unui model
Lucrul cu formularele
Adăugați validare
După finalizarea acestui modul, studenții vor putea:

Adaugă un model la o aplicație MVC și scrie cod în ea pentru a implementa logica de afaceri.
Utilizați afișarea și editați adnotările de date.
Validați introducerea utilizatorului cu adnotări de date.

Modulul 7: Utilizarea Entity Framework Core în ASP.NET Core

Aplicațiile web folosesc adesea informații și necesită de obicei un depozit de date pentru informațiile respective. Prin redarea paginilor web care utilizează date dintr-un depozit de date, puteți crea o aplicație web care se schimbă continuu ca răspuns la introducerea utilizatorului, la acțiunile administrative și la publicarea evenimentelor. Magazinul de date este de obicei o bază de date, dar sunt utilizate ocazional și alte tipuri de magazine de date. În aplicațiile Model-View-Controller (MVC), puteți crea un model care implementează logica de acces la date și logica de afaceri. În mod alternativ, puteți separa logica de afaceri de logica de acces la date utilizând un depozit. Un depozit este o clasă la care un operator poate apela pentru a citi date dintr-un depozit de date și pentru a scrie date într-un depozit de date. Când scrieți o aplicație ASP.NET puteți utiliza tehnologiile Entity Framework Core (EF Core) și Language Integrated Query (LINQ), care fac codul de acces la date foarte rapid de scris și simplu de înțeles. În acest modul, veți vedea cum să construiți un site web bazat pe baze de date în MVC.

Lecții
Introducere în cadrul cadrului de entitate
Lucrul cu Core Framework Framework de entitate
Utilizați Entity Framework Core pentru a vă conecta la Microsoft SQL Server
Laborator: Utilizarea Entity Framework Core în ASP.NET Core
Adăugarea nucleului cadrului de entitate
Utilizați Entity Framework Core pentru a prelua și stoca date
Utilizați Entity Framework Core pentru a vă conecta la Microsoft SQL Server
După finalizarea acestui modul, studenții vor putea:

Conectați o aplicație la o bază de date pentru a accesa și stoca date.
Explicați EF Core.
Lucrați cu nucleul cadrului de entitate.
Utilizați EF Core pentru a vă conecta la o bază de date, inclusiv Microsoft SQL Server.

Modulul 8: Utilizarea machetei, CSS și JavaScript în ASP.NET Core MVC

În timp ce construiți aplicații web, ar trebui să aplicați un aspect și o abordare consecventă aplicației. Ar trebui să includeți secțiuni de antet și subsol consistente în toate vizualizările. Microsoft ASP.NET Core MVC include funcții precum stiluri de tip cascadă (CSS) și machete care îmbunătățesc aspectul și capacitatea de utilizare a aplicației dvs. web. În ASP.NET Core MVC, puteți crea elemente HTML interactive utilizând JavaScript. Trebuie să știți cum să utilizați JavaScript în aplicația dvs. web. Pentru a simplifica adăugarea JavaScript la aplicația dvs. web, trebuie să știți cum să utilizați biblioteci, cum ar fi jQuery.

Lecții
Utilizarea machetei
Folosind CSS și JavaScript
Folosind jQuery
Laborator: folosind machete, CSS și JavaScript în ASP.NET Core
Aplicarea unui aspect și legarea vizualizărilor acestuia
Utilizarea CSS
Folosind JavaScript
Folosind jQuery
După finalizarea acestui modul, studenții vor putea:

Aplicați un aspect consecvent la aplicațiile ASP.NET Core MVC.
Adăugați cod JavaScript în aplicația dvs. web.
Utilizați biblioteca jQuery din aplicația dvs. web.

Modulul 9: Dezvoltare din partea clientului

Atunci când creați o aplicație, este important să știți cum să dezvoltați atât din partea clientului, cât și din partea serverului. În acest modul, veți învăța instrumente din partea clientului care vă vor permite să creați aplicații web extinse la orice scară. Aceste instrumente se bazează pe subiectele abordate în modulul 8, „Utilizarea machetei, CSS și JavaScript în ASP.NET Core MVC”. În acest modul, veți învăța cum să utilizați cadrul Bootstrap pentru a vă aplica aplicația web. Apoi veți învăța cum să utilizați Sass și Less, două preprocesoare obișnuite de tip Cascading Style Sheets (CSS), care adaugă funcții CSS, cum ar fi variabile, reguli și funcții imbricate. Acestea îmbunătățesc considerabil mentenanța aplicațiilor web complexe. În continuare, veți afla cum să configurați alergători de sarcini, cum ar fi Grunt și gulp și cum să le utilizați pentru a compila fișiere Sass în timpul construirii Microsoft Visual Studio. Vei învăța cum să folosești gulp task runner pentru a efectua gruparea și minificarea fișierelor CSS și JavaScript și cum să configurezi o sarcină de observator pentru a compila fișiere Sass în timp ce scrii codul tău, fără a fi necesară reconstruirea soluției. În cele din urmă, veți învăța instrumente de proiectare responsive care vă permit să personalizați afișarea aplicației dvs. web pe baza funcțiilor și specificațiilor unui browser web sau a unui dispozitiv. Vei învăța să scrii interogări media CSS, cum să folosești sistemul de rețea responsive Bootstrap și cum să aplici layout-ul CSS flexbox la vizualizările tale.

Lecții
Aplicarea stilurilor
Folosind Task Runners
Design sensibil
Laborator: dezvoltare de partea clientului
Utilizați gulp pentru a rula sarcini
Coafura cu Sass
Folosind Bootstrap
După finalizarea acestui modul, studenții vor putea:

Utilizați Bootstrap, Sass și Less într-o aplicație Microsoft ASP.NET Core.
Utilizați alergătorii de sarcini într-o aplicație ASP.NET Core.
Asigurați-vă că o aplicație web se afișează corect pe dispozitive cu dimensiuni diferite de ecran.

Modulul 10: Testare și soluționare de probleme

Sistemele software precum aplicațiile web sunt complexe și necesită mai multe componente, care sunt adesea scrise de diferiți dezvoltatori, pentru a lucra împreună. Presupunerile incorecte, înțelegerea inexactă, erorile de codare și multe alte surse pot crea erori care au ca rezultat excepții sau comportament neașteptat. Pentru a îmbunătăți calitatea aplicației dvs. web și a crea o experiență satisfăcătoare pentru utilizatori, trebuie să identificați erori din orice sursă și să le eliminați. În mod tradițional, testerii efectuează cea mai mare parte a testării la sfârșitul unui proiect de dezvoltare. Cu toate acestea, recent s-a acceptat pe scară largă faptul că testarea pe parcursul ciclului de viață al proiectului îmbunătățește calitatea și asigură că nu există bug-uri în software-ul de producție. Trebuie să înțelegeți cum să executați teste pe componente mici ale aplicației dvs. web pentru a vă asigura că acestea funcționează așa cum așteptat înainte de a le asambla într-o aplicație web completă. De asemenea, este important să știți cum să gestionați excepțiile în timp ce apar. În timp ce o aplicație rulează, este posibil să întâmpinați evenimente neașteptate. Este important să gestionați în mod corect excepțiile și să oferiți un feedback bun utilizatorilor, evitând totodată să scăpați informații despre structura aplicației. În cele din urmă, utilizând jurnalele în întreaga aplicație, puteți monitoriza activitățile utilizatorului care ar putea duce la probleme neașteptate și apoi puteți găsi soluții la bug-uri, pe care în mod normal nu sunteți sigur cum să le reproduceți, urmând fluxurile care au avut loc în mediul de producție și găsirea erori suplimentare.

Lecții
Testarea aplicațiilor MVC
Implementarea unei strategii de gestionare a excepțiilor
Jurnalizarea aplicațiilor MVC
Laborator: Testare și depanare
Testarea unui model
Testarea unui controler folosind un depozit fals
Implementarea unui depozit în proiectul MVC
Adăugați gestionarea excepțiilor
Adăugați jurnalul
După finalizarea acestui curs, studenții vor putea:

Rulați testele unității cu componentele Model-View – Controller (MVC), cum ar fi clasele de model și controlerele, și localizați potențialele erori.
Construiți o aplicație Microsoft ASP.NET Core MVC care gestionează excepțiile lin și robust.
Rulați furnizorii de jurnal care beneficiază de aplicațiile dvs. și executați-le utilizând o API de logare comună.

Modulul 11: Gestionarea securității

Deoarece aplicațiile web sunt în mod normal orientate către utilizatorii care utilizează doar un browser pentru a utiliza aplicația, este probabil să fie mult mai mulți utilizatori decât în ​​cazul aplicațiilor instalate. Cu toate acestea, natura deschisă a unei aplicații web înseamnă că securitatea trebuie să fie întotdeauna în fruntea minții tale atunci când le construiești. Ca parte a securității, trebuie să decideți ce utilizatori pot efectua ce acțiuni, protejând în același timp utilizatorii și aplicația dvs. de terți rău intenționat, cu acces posibil la aplicația dvs. Autentificarea este actul de a utiliza mai mulți parametri pentru a vă asigura că un utilizator este cine pretinde a fi. Prin implementarea autentificării, puteți afla cine este un utilizator și le puteți oferi conținut adecvat în timp ce utilizați aplicațiile. Autorizarea este procesul prin care unui utilizator deja autentificat din aplicație i se poate acorda acces la acțiuni sau resurse specifice. Prin utilizarea autorizației, puteți împiedica utilizatorii să acceseze materiale sensibile care nu sunt destinate acestora sau să efectueze acțiuni pe care nu ar trebui să le poată realiza. În cele din urmă, la un moment dat în timpul vieții sale, aplicațiile dvs. pot fi atacate de utilizatori rău intenționat. Acestea pot varia în funcție de mijloace și intenții, dar costul de a fi nedeterminat poate fi mare. Puteți pierde potențiali utilizatori afectați, datele valoroase ar putea fi modificate în mod eronat, iar în cele mai grave cazuri, întreaga aplicație poate deveni inutilizabilă. Soluțiile pentru unele dintre cele mai populare atacuri vor fi analizate în acest modul.

Lecții
Autentificare în ASP.NET Core
Autorizare în ASP.NET Core
Apararea de atacuri
Laborator: Gestionarea securității
Utilizați identitatea
Adăugați autorizarea
Evitati atacul de falsificare a cererii incrucisate
După finalizarea acestui modul, studenții vor putea:

Adăugați autentificare de bază în aplicația dvs.
Configurați identitatea de bază Microsoft ASP.NET.
Adăugați autorizația de bază la cererea dvs.
Utilizați mai multe abordări de autorizare diferite.
Știți cum funcționează exploatările de securitate și cum să vă apărați mai bine împotriva lor.

Modulul 12: Performanță și comunicare

Aplicațiile web moderne necesită interacțiuni complexe cu utilizatorii. Utilizatorii vor solicita adesea o mulțime de date într-un interval de timp mic, în timp ce se așteaptă, de asemenea, date relevante de îndată ce vor veni online. Acest lucru poate provoca cu ușurință o cantitate semnificativă de încărcare pe un server nepregătit, ceea ce duce la operații inutile complexe sau repetate și o sarcină grea pe serverul dvs. Din fericire, există mai multe modalități de a reduce sarcina. Caching-ul vă permite să stocați cereri repetate în mod obișnuit, prevenind necesitatea de a efectua aceeași logică în mod repetat. Utilizând memoria de memorie în cache, puteți reutiliza datele care au fost deja încărcate și le puteți prezenta utilizatorului. Acest lucru oferă utilizatorului un timp de răspuns rapid și reduce resursele sistemului utilizate în conducerea logicii pentru acțiune. Între timp, statul permite obținerea unei stări de consecvență între diferite solicitări. Prin utilizarea diferitelor forme de administrare a statului, puteți transforma experiența web fără apariție în mod normal într-una special adaptată clienților individuali, utilizatori diferiți beneficiind de o experiență separată și relevantă în aceeași aplicație. În cele din urmă, SignalR este un cadru care permite extragerea mai multor protocoale de comunicare diferite într-un API ușor de utilizat, care vă permite să creați cu ușurință un singur set de instrumente pe server și client pentru a facilita comunicațiile în două sensuri. Acest lucru vă permite să vă concentrați pe logica pe care doriți să o implementați, permițându-vă totodată să nu aveți de a face cu anumite browsere.

Lecții
Implementarea unei strategii de cache
Statul de gestionare
Comunicare bidirecțională
Laborator: Performanță și comunicare
Implementarea unei strategii de cache
Conducerea statului
Comunicare bidirecțională
După finalizarea acestui modul, studenții vor putea:

Implementați memoria de cache într-o aplicație Microsoft ASP.NET Core.
Utilizați tehnologiile de management de stat pentru a îmbunătăți experiența clientului, oferind o experiență constantă pentru utilizator.
Implementați comunicarea în două sensuri folosind SignalR, permițând serverului să notifice clientul atunci când apar evenimente importante.

Modulul 13: Implementarea API-urilor Web

Majoritatea aplicațiilor web necesită integrare cu sisteme externe, cum ar fi aplicațiile mobile. Trebuie să știți cum să utilizați API-urile Web pentru a promova interacțiunea aplicației cu sisteme externe. Puteți utiliza API-ul Web pentru a implementa servicii de transfer reprezentativ de stat (REST) ​​în aplicația dvs. Serviciile REST ajută la reducerea aerului general al aplicației și la limitarea datelor transmise între sistemele client și server. Trebuie să știți cum să apelați la o API Web utilizând codul de pe server și codul jQuery pentru a implementa eficient API-urile Web în stil REST în aplicația dvs.
Lecții
Introducerea API-urilor Web
Dezvoltarea unei API web
Apelarea la o API web
Laborator: Implementarea API-urilor Web
Adăugarea acțiunilor și apelul acestora folosind Microsoft Edge
Apelarea la o API Web folosind codul din partea serverului
Apelarea la o API Web folosind jQuery
După finalizarea acestui modul, studenții vor putea:

Creați servicii utilizând ASP.NET Core Web API.
Apelați la o API-ul Web de la codul serverului și jQuery.

Modulul 14: Gazduire și implementare

Aplicațiile ASP.NET Core MVC sunt concepute pentru a oferi un serviciu mai multor utilizatori simultan, în timp ce necesită doar instalarea serverului, iar clienții să utilizeze browsere pentru a-l accesa. Acest lucru duce la aplicații de dorit, care nu se bazează pe utilizator instalând software dedicat și asigurând accesibilitatea acestora de către clienți pe o mare varietate de mașini. Pentru a configura o aplicație ASP.NET Core pentru un mediu de producție, va trebui să compilați codul dvs. și să îl comprimați, apoi să îl configurați și să fie difuzate pe un server dedicat. Gazduirea presupune utilizarea unui server dedicat pentru a conține aplicația compilată și a o servi utilizatorilor ca serviciu bazat pe web. Există multe tehnologii diferite care pot fi folosite pentru a găzdui aplicația dvs. și ar trebui să alegeți una care să fie potrivită cerințelor dvs. Implementarea este procesul în care codul proiectului este compilat și apoi transferat pe serverul de găzduire într-un mod care funcționează în conformitate cu cerințele mediului de găzduire. Microsoft Azure este un serviciu cloud furnizat de Microsoft. Poate fi utilizat pentru a găzdui aplicații core ASP.NET și este un instrument popular pe piața tehnologiei cloud. Oferă servicii convenabile legate de aplicația web la mai multe opțiuni de facturare în conformitate cu cerințele.
Lecții
Gazduire și desfășurare la fața locului
Desfășurare la Microsoft Azure
Bazele Microsoft Azure
Laborator: gazduire si implementare
Implementarea unei aplicații Web la Microsoft Azure
Încărcați o imagine în Azure Blob Storage
După finalizarea acestui modul, studenții vor putea:

Gazduiește și implementează o aplicație ASV.NET Core MVC pe IIS.
Gazduiește și implementează o aplicație ASP.NET Core MVC pe Microsoft Azure.
Poți utiliza serviciile oferite de Microsoft Azure pentru a îmbunătăți capacitățile aplicațiilor tale web.

    Call Now Button