Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

MS-101T00-A Microsoft 365 Mobility and Security

21 noiembrie @ 09:30 - 25 noiembrie @ 17:30

€749

Acest curs acoperă trei elemente centrale ale administrării întreprinderii Microsoft 365: managementul securității Microsoft 365, gestionarea conformității Microsoft 365 și gestionarea dispozitivelor Microsoft 365. În ceea ce privește managementul securității Microsoft 365, veți examina toate tipurile comune de vectori de amenințări și încălcări de date cu care se confruntă organizațiile de astăzi și veți afla cum soluțiile de securitate Microsoft 365 abordează aceste amenințări de securitate. Veți fi familiarizați cu Microsoft Secure, precum și cu Protecția identității folosind Azure Active Directory. Vei învăța apoi cum să gestionați serviciile de securitate Microsoft 365, inclusiv protecția online Exchange, Protecția avansată împotriva amenințărilor, atașamentele sigure și legăturile sigure. În cele din urmă, veți fi familiarizati cu diferitele tipuri de rapoarte de monitorizare a securitatii retelei. Vei trece apoi de la serviciile de securitate la informații de amenințare; în mod specific, utilizând Security Dashboard și Advanced Threat Analytics. Cu componentele de securitate Microsoft 365 acum în vigoare, veți examina componentele cheie ale gestionării conformității Microsoft 365. Aceasta începe cu o imagine de ansamblu a tuturor aspectelor cheie ale guvernării datelor, inclusiv arhivarea și păstrarea datelor, gestionarea drepturilor informațiilor, extensia sigură de poștă multifuncțională (S / MIME), criptarea mesajelor Office 365 și prevenirea pierderilor de date (DLP). Apoi, veți aprofunda notiunile de arhivare și păstrare, acordând o atenție deosebită gestionării înregistrărilor în loc în SharePoint, arhivării și păstrării în schimb și a politicilor de păstrare în Centrul de securitate și conformitate. După ce ați înțeles aspectele cheie ale guvernării datelor, veți examina cum să le implementați, inclusiv construirea pereților etici în Exchange Online, crearea politicilor DLP din șabloane încorporate, crearea politicilor DLP personalizate, crearea politicilor DLP pentru protejarea documentelor, și crearea de sfaturi de politică. Vă veți concentra apoi pe gestionarea guvernanței datelor în Microsoft 365, inclusiv gestionarea reținerii prin e-mail, soluționarea problemelor de politici de păstrare și sfaturi de politici care nu reușesc, precum și depanarea datelor sensibile. Vei învăța apoi cum să implementați Azure Information Protection și Windows Information Protection. Veți încheia această secțiune învățând cum să gestionați căutarea și investigarea, inclusiv căutarea de conținut în Centrul de securitate și conformitate, auditarea investigațiilor de jurnal și gestionarea eDiscovery avansată.
Cursul se încheie cu o examinare aprofundată a managementului dispozitivelor Microsoft 365. Vei începe planificând diferite aspecte ale managementului dispozitivelor, inclusiv pregătirea dispozitivelor Windows 10 pentru co-administrare. Veți învăța cum să treceți de la Configuration Manager la Intune și veți fi introdus în Microsoft Store pentru Business și Mobile Application Management. În acest moment, veți trece de la planificare la implementarea managementului dispozitivului; în special, strategia de implementare Windows 10. Aceasta include învățarea cum să implementați Pilotul automat Windows, Windows Analytics și Managementul dispozitivelor mobile (MDM). Când examinați MDM, veți afla cum să îl implementați, cum să înscrieți dispozitivele în MDM și cum să gestionați conformitatea dispozitivului.
Profilul publicului
Acest curs este conceput pentru persoanele care aspiră la rolul de administrator Microsoft 365 Enterprise și au completat una dintre căile de certificare a administratorului bazate pe rolul Microsoft 365.
La finalizarea cursului
Participând activ la acest curs, veți afla despre următoarele:
Valori de securitate Microsoft 365
Servicii de securitate Microsoft 365
Microsoft 365 Threat Intelligence
Guvernarea datelor în Microsoft 365
Arhivarea și păstrarea în Office 365
Guvernarea datelor în Microsoft 365 Intelligence
Căutare și investigații
Gestionarea dispozitivelor
Strategii de implementare Windows 10
Managementul dispozitivelor mobile

Detalii

Începe:
21 noiembrie @ 09:30
Se termină:
25 noiembrie @ 17:30
Preţ:
€749
Categorie Eveniment:

Organizator

ITAdviser
Telefon:
0728 238 423
Email:
office@itadviser.ro

Loc de întâlnire

Online

Inscrie-te acum

    Call Now Button