Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

MOC DP-200T01A Implementing an Azure Data Solution

19 aprilie @ 09:30 - 21 aprilie @ 17:30

€499

În acest curs studenții vor implementa diverse tehnologii specifice platformelor de date pentru a obține soluții în conformitate cu cerințele tehnice și de business, inclusiv scenarii de date locale, cloud și hibride care încorporează atât date relaționale, cât și date NoSQL. De asemenea, vor învăța cum să proceseze date folosind o gamă largă de tehnologii și limbaje atât pentru streaming cât și pentru batch data.

Elevii vor explora, de asemenea, modul de implementare a securității datelor, inclusiv autentificarea, autorizarea, politicile de date și standardele. De asemenea, vor defini și implementa monitorizarea soluției de date atât pentru activitățile de stocare a datelor, cât și pentru procesarea datelor. În cele din urmă, vor gestiona și depana soluțiile de date Azure, care includ optimizarea și recuperarea în caz de dezastru a datelor mari, procesarea batch și soluțiile de date în flux.

Profilul publicului
Audiența principală pentru acest curs este formată din Data Professionals, Data Architects și Business Intelligence Professionals care doresc să afle despre tehnologiile platformei de date care există în Microsoft Azure. Publicul secundar al acestui curs este format din persoanele care dezvoltă aplicații ce livrează conținut din platforme de date găzduite în Microsoft Azure.

Detalii

Începe:
19 aprilie @ 09:30
Se termină:
21 aprilie @ 17:30
Preţ:
€499
Categorie Eveniment:

Loc de întâlnire

Online

Organizator

ITAdviser
Telefon:
0728 238 423
Email:
office@itadviser.ro

Inscrie-te acum

    Call Now Button