Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

DP-500T00-A: Designing and Implementing Enterprise-Scale Analytics Solutions Using Microsoft Azure and Microsoft Power BI

15 iulie @ 09:00 - 18 iulie @ 17:00

€749

Azure Databricks este o platformă la scară cloud pentru analiza datelor și învățarea automată. În acest curs de o zi, veți învăța cum să utilizați Azure Databricks pentru a explora, pregăti și modela date, integrand procesele de învățare automată Databricks cu Azure Machine Learning.
Obiectivele cursului:
Furnizați un spațiu de lucru și un cluster Azure Databricks
Utilizați Azure Databricks pentru a antrena un model de învățare automată
Utilizați MLflow pentru a urmări experimentele și a gestiona modele de învățare automată
Integrați Azure Databricks

Acest curs acoperă metode și practici pentru efectuarea de analize avansate a datelor la scară. Elevii se vor baza pe experiența de analiză existentă și vor învăța să implementeze și să gestioneze un mediu de analiză a datelor, să interogă și să transforme datele, să implementeze și să gestioneze modele de date și să exploreze și să vizualizeze datele. În acest curs, studenții vor folosi Microsoft Purview, Azure Synapse Analytics și Power BI pentru a construi soluții de analiză.

Profilul publicului
Candidații la acest curs ar trebui să aibă experiență în materie în proiectarea, crearea și implementarea soluțiilor de analiză a datelor la scară întreprindere. Mai exact, candidații ar trebui să aibă abilități avansate de Power BI, inclusiv gestionarea depozitelor de date și procesarea datelor în cloud și on-premises, împreună cu utilizarea Power Query și expresii de analiză a datelor (DAX). De asemenea, ar trebui să fie competenți în consumul de date din Azure Synapse Analytics și ar trebui să aibă experiență în interogarea bazelor de date relaționale, analiza datelor utilizând Transact-SQL (T-SQL) și vizualizarea datelor cu Azure Machine Learning.

Detalii

Începe:
15 iulie @ 09:00
Se termină:
18 iulie @ 17:00
Preţ:
€749
Categorie Eveniment:

Organizator

ITAdviser
Telefon:
0728 238 423
Email:
office@itadviser.ro

Inscrie-te acum

    Call Now Button