1fb7e5c

Catalin Oancea

Co-Founder & Managing Partner / MCT / MCSE BI

Catalin este trainer si consultant Microsoft SQL Server, cu competente recunoscute la nivel national si international, cu vasta experienta in livrare de solutii de instruire Microsoft, dezvoltare produse BI si consultanta pentru outsourcing ICT. Lui Catalin i-au fost recunoscute de-a lungul timpului mare parte dintre eforturile sale, premiile si certificarile obtinute fiind o dovada in acest sens: Microsoft Certified Trainer, Microsoft Certified Professional, Microsoft Office Master, Microsoft Certified Application Developer, Microsoft Certified Database Administrator, Microsoft Certified Dynamics Specialist, Microsoft Certified Solutions Expert_SQL Server, Microsoft Certified Solutions Expert_ Business Intelligence.

Crede cu tarie in puterea pe care educatia si instruirea ti-o pot oferi, pe parcursul celor 13 ani in cadrul ITAdviser fiind mentorul a sute de tineri informaticieni.

In calitate de trainer si co-autor al cursului Smart Analytics, Catalin va fi cel care va va implica activ in „lucrul inteligent cu datele”. 🙂

 

Other Members

0e13766

Cristian Lefter

DBA, Senior Business Consultant BI, Data Platform/MCT
yoda_empire_strikes_back

Vlad Rosioru

Senior Business Consultant Microsoft Dynamics/MCT
aaeaaqaaaaaaaavsaaaajdk1ndhimwm1ltawytktndyzmc1hogi4ltcznmywmdk5mdkzyq

Paul Botez

Trainer & Senior Consultant PMP, PMI-ACP
aaeaaqaaaaaaaan6aaaajgmwn2y5zwm2ltbhmgytndjkyy04mmu0ltq0njk4mje2yja5mq

Dragos Ionita

Consultant ICT/MCT/IBM Consultant ICT/Consultant IBM / Instructor Certificat HP/ Trainer Certificat Microsoft
EnglishRomanian