Dorești să îți dezvolți abilitățile în Microsoft Excel? Cea mai nouă și utilă funcție din acest program îți poate fi de mare ajutor!

Prima funcție pe care o recomandăm este XLOOKUP, care îți permite să cauți date specifice într-un tabel sau un interval și să returnezi valorile corespunzătoare. Această funcție este mai rapidă și mai flexibilă decât funcția anterioară VLOOKUP, făcând diferența pentru cei care lucrează cu tabele mari de date.

Funcția FILTER este o altă nouă adiție la Excel și poate fi utilizată pentru a filtra datele în funcție de criteriile specifice. Aceasta poate fi utilă în special atunci când dorești să lucrezi cu date mari și să reduci timpul necesar pentru a găsi informațiile relevante.

MAXIFS și MINIFS sunt alte două funcții care merită menționate, deoarece îți permit să găsești cel mai mare sau cel mai mic număr dintr-un interval, respectând anumite criterii. Aceste funcții pot fi deosebit de utile în cazul în care dorești să analizezi datele într-un mod mai detaliat.

Și nu în ultimul rând, trebuie să menționăm funcția CONCAT, care îți permite să combini două sau mai multe celule într-o singură celulă. Această funcție este foarte utilă în cazul în care dorești să unifici datele din mai multe celule într-un format mai convenabil.

Asadar, dacă îți dorești să îți îmbunătățești abilitățile în Excel, trebuie să afli despre cele mai noi și utile funcții! XLOOKUP, FILTER, MAXIFS, MINIFS și CONCAT îți pot simplifica semnificativ gestionarea și analiza datelor. Pentru a afla mai multe despre aceste funcții și pentru a descoperi cum poți utiliza Excel pentru a-ți optimiza afacerea, ne poti suna (0728ADVICE) si apoi te asteptam la un ceai/o cafea.

#invatamcontinuu

Call Now Button