BI, AI, RPA sunt doar câteva dintre noțiunile care dau orientarea business-urilor în epoca digitalizarii.

Studiile realizate de Outsourcing Institute au scos la iveală că România se găseşte în top 10 la nivel mondial şi pe locul 3 la nivel European când vine vorba de servicii şi soluții de externalizare IT. Rapoartele Institutului au arătat că ţara noastră se afla în acest top din pricina numărului mare de vorbitori fluenţi de limbi străine dar şi datorită specialiştilor IT bine pregătiţi.  Şi totuşi, mulţi antreprenori şi administratori de companii mici şi mijlocii se întreabă ”De ce externalizare IT?”.  Aceasta este întrebarea la care ne-am propus să răspundem în  rândurile următoare.

Ce înseamnă externalizare IT şi cu ce te ajută?

Conceptul de externalizare IT presupune atribuirea anumitor sarcini specializate terţilor, persoane fizice sau companii. Această practică este adoptată, de ceva vreme, de  giganții multinaţionali, iar beneficiile se pot observa în rapoartele anuale, prin creşterea randamentului, scăderea cheltuielilor (cu până la 20%), optimizarea timpului de lucru şi a resurselor. 

Avantajele soluțiilor de externalizare IT nu se opresc aici, aceste opțiuni permit companiilor mici și mijloci care le adoptă să crească sigur, chiar și contextul generat de pandemia de COVID 19. Beneficiarii au acces la informații specializate, la consiliere orientată în vederea dezvoltării businessului. De asemenea controlul operațional este eficientizat fapt ce reduce riscurile şi implicit costurile. 

Companiile şi antreprenorii care aleg soluții de externalizare IT se pot focusa către creșterea afacerii, pot orienta resursele constructiv, în vederea descoperirii de canale noi de producţie şi vânzare. 

Cu aduce nou externalizarea IT?

Soluţiile de externalizare propuse de specialiștii ITAdviser sunt variate, inovatoare şi sunt personalizate. Practic, poţi alege doar serviciile de care ai nevoie pentru a îmbunătăţi activitatea companiei. Ai acces la soluţii de planificare, studii de piaţă, formare de personal, servicii eficientizate de email, marketing, dezvoltare web şi asistenţă live. 

Companiile care aleg această alternativă beneficiază de eficientizare a timpului de lucru şi optimizare a sectoarelor mai puţin productive. Rapoartele generate, în tip real, prin soluţiile de externalizare IT oferă o imagine de ansamblu obiectivă asupra businessului, fapt ce permite corectarea rapidă a zonelor deficitare.

Practic, serviciile de externalizare IT propuse de ITAdviser sunt soluții complete orientate către creșterea productivității. Cei ce le aleg au acces la suport în timp real indiferent de nivelul de utilizator pe care îl aleg,  training de personal, audit complet, monitorizare a desfășurării activității, mentenanţa dar şi soluţii de îmbunătăţire a activităţii. Şi pe parte de implementare de software, partenerii companiei beneficiază de aceeași atenţie, fie că vorbim de tehnologii de cercetare, rapoarte baze de date, big dată, robotică sau inteligenţa artificială. 

Cui se adresează soluţiile ITAdviser?

ITAdvisere vine cu soluţii de externalizare IT care contribuie activ la creșterea activităţii. Serviciile furnizate sunt personalizate pentru fiecare partener în parte, fapt ce aduce eficienţă în companie.  Înveţi continuu, creşti şi te dezvolți. Cu parteneri de încredere ai acces la unelte şi instrumente specializate orientate către dezvoltare, chiar dacă adopți sistemul de muncă la domiciliu. 

Serviciile personalizate de externalizare IT se adresează tuturor antreprenorilor şi IMM-urilor care doresc să îmbunătăţească activitatea, care doresc să scape de corvoada ”digitalizării forțate” (fenomen impus de de tendinţele de globalizare și accentuat de pandemia de COVID 19). Pot beneficia de informații valoroase cei care doresc să fie la curent cu toate modificările legate de inovaţiile tehnologice, dar și cei ce vor să desfăşoare business sigur, fără teama atacurilor cibernetice.

Call Now Button